Er is geen kerstbal op tv!

Kerst komt eraan! Morgenavond is het al zo ver de nacht waarop Jezus Christus werd geboren in een stal in Bethlehem. Veel mensen zullen ineens naar de kerk gaan, hun zonden overdenken en zedig kerstvieren met vrienden en familie.

Maar voor degene die daar helemaal geen zin in hebben is er altijd wel wat op tv rond kerst. Wel een hoop kerstfilms, maar hey je kunt niet alles hebben.

Op Kerstavond is de keuze al vrij groot en er is zelfs voor bijna iedereen wat boeiends. Hou je van cabaret dan moet je zappen naar Nederland 3 om 19:30. Zij zenden dan Most Wanted van Najib Amhali. Voor de "muziek"liefhebbers onder ons is er kerstavond de Idols finale op RTL 4 om 20:00. Dus wil jij hip met de andere mensjes meepraten over welke josti heeft gewonnen, moet je vooral naar RTL 4 zappen.
Als je eenzaam en depressed bent en er helemaal niemand is om je te knuffelen moet je lekker om 21:00 zappen naar SBS6. Daar is de jaarlijkse All you need is love kerstspecial te bekijken met Robert ten Brink. Een hoop gejank, een hoop liefde en een hoop tissues. Mocht je toch verplichtingen hebben op Kerstavond kun je altijd nog Eerste Kerstdag gaan janken om 18:45, dan wordt het namelijk herhaald.
Je kunt natuurlijk ook films kijken en welke film wordt er nu elke kerst weer herhaald? Juist ja, Home Alone. Deel één is te bewonderen op RTL 5 om 20:30
Vind je dat kind irritant dan kun je kijken naar een irritante volwassen persoon genaamd Leslie Nielson in Santa Who ook op RTL 5 alleen om 22:30

Op Eerste Kerstdag is het niet zo geweldig. Hou je van romantiek, grote rokken en mannen met eng witte glimlachjes moet je zappen naar RTL 4 om 20:00, dan is namelijk de finale van Dansduel.
Wil je graag wannabe BN-ers uitlachen moet je vooral kijken naar Sterrenslag op NED 2 om 21:00. Verschillende BN-ers die met elkaar strijden, tja er is gewoon niet veel op tv.
De films zijn niet geweldig en uiteraard wordt Home Alone twee uitgezonden. Ditmaal op RTL 4 om 21:00. Ook is Jingle all the Way met Arnold Schwarzenegger op tv op RTL 5 om 20:30.

Op Tweede Kerstdag moet je gewoon een leven zoeken want er is dan echt heel erg weinig op tv. Je hebt het te doen met de originele versie van Sjakie en de Chocolade Fabriek die te zien is op SBS 6 om 18:35. Wat later op de avond is er de film The Grinch die ook op SBS 6 wordt uitgezonden, alleen dan om 20:30.

Veel sterkte de komende dagen en denk maar zo, het is zo weer voorbij!