Wanbeleid Bronovo Ziekenhuis

In hoog tempo beginnnen de verhalen over Rene van den Berg nu in de media te verschijnen. Smeuïge verhalen over de tennisweldoener die toppers naar Hilverheide lokte en de grote man was van het Hilversumse Challenger toernooi. Het halve Gooi belegde kennelijk bij René en de truc is inmiddels wel duidelijk: "wel rendementen uitkeren, maar de inleg verbrassen in de tenniswereld". Volgens René komt het allemaal wel goed en krijgt iedereen zijn geld terug, maar daar lijkt alleen René zelf nog in te geloven.

Dat een groot aantal mensen het schip in gaan is triest maar dat mensen verblind door hoge rendementen risico's nemen is van alle dagen en gewoon eigen schuld. Dat geldt echter niet voor het Bronovo Ziekenhuis. Dit ziekenhuis heeft naar nu blijkt, onder de bezielende leiding van financiële topman Wim van der Heiden 500.000 Euro aan Van den Berg overgemaakt en kan nu naar deze centen fluiten. Het is voor mij echt ONBEGRIJPELIJK dat een ziekenhuis een dergelijk groot bedrag op een dergelijk twijfelachtige manier kan beleggen.

De raad van bestuur van het ziekenhuis komt nu met een verklaring waarin wordt ontkent dat het vertrek van Wim van der Heiden (vorige maand) iets met deze zaak te maken heeft. Dat is geweldig hoor, maar mag ik misschien even weten wanneer er een verklaring van de raad van bestuur komt waarin hun EIGEN vertrek vanwege deze affaire wordt aangekondigd?