Cybersletjes ReReRevisited

Tijdens mijn regelmatige bezoekjes aan de weblog las ik de stukjes van Inseau en Cochese en het werd tijd om dit boekwerk een aanvulling te geven. Behalve vrouwelijke cybersletjes en mannelijke cybersletjes hebben we ook nog de groep homoseksuele (cyber)sletjes. Nu ben ik niet iemand die de heaumeau's in een apart hokje wil drukken (kssht, ga ergens anders wapperen) maar cybertechnisch vormen ze vast wel hun onderscheid. Overigens heb ik weinig ervaring met de eerste twee vormen en hoop ik die ook niet op te doen.

Laten we beginnen met de in de maatschappij bekendste homo(cyber)slet, ook wel de Oude Twijfelaar genoemd. Nadat de kinderen op bed zijn gelegd en vrouwlief zich vergaapt aan de recepten in het South Beach Dieet Boek, zet deze man zijn Internet Explorer aan op zoek naar leerh ende vermaeck. Typ deze woorden in bij Google en ge zult leerh ende vermaeck vinden. Na een vluchtige blik op Chatboy of Gaydar wordt het tijd voor een pakkende nick. BlondTop82 doet het vast goed aangezien het internetpubliek niet kan zien dat het eigenlijk gaat om GrijsHangzak45. Na een aanmelding en een basisprofieltje te hebben ingevuld (lekkere jongen van 22 jaar zoekt leuk vertier en iemand die hem een lesje leert) wordt het tijd voor een lekkere, geile chat:

<blondtop82> heb jij het ook zo warm?
<Dick-mans> ja eigenlijk wel, ik doe even iets uit hoor.
<blondtop82> geil.... wat doe je uit?
<Dick-mans> langzaam trek ik mijn shirt over mijn gespierde borstkas heen, ik zweet een beetje.... ik denk dat ik ga douchen...
<blondtop82> lekker.... mag ik mee? Je gespierde kontje inzepen?
<dick-mans> geil.... kom maar.

Terwijl deze geile gluiperd zijn handen door zijn amper aanwezige grijze haren op zijn hoofd wrijft, begint tussen zijn andere haren duchtig een monster te bewegen.

<blondtop82> heb je zin om wat af te spreken?

En daar begint het gedonder waar zoveel plantsoenen mee worden bevlekt. Terwijl vrouwlief en kinders inmiddels liggen te slapen, gaat de Oude Twijfelaar "Nog even de hond uitlaten". Een paar uur later kruipt hij tegen vrouwlief aan in bed en valt hij als een vermaeckte Fons Spooren in slaap.

Behalve oudjes kunnen de jonkies er ook wat van. Net veertien geworden en je ontdekt dat de jongens van jouw gymklas toch wel erg lekker zijn. Britney Spears prijkt niet aan de muur en het voetbaltrainingspak in de kast is van het broertje des huizes. Als 's avonds mammie niet thuis is en de eerste pubergevoelens tegen de rits duwen, wordt het tijd voor internet. Wederom is het tijd voor een rondje Chatboy en met een nick als DuShIb0y14 kan het niet stuk. Logon, in het channel en hopla; contact met een gozer

<Blondtop82> hey DuShIb0y14, alles goed daar?
< DuShIb0y14> HeY, HiErZzZ aLlEz FlEx mAn, DaArOw?
<Blondtop82> ja het gaat goed hoor, alleen je typt een beetje onleesbaar.
< DuShIb0y14> OwZz? KeNJ NiE LeSuH?
<Blondtop82> jawel hoor, maar wat ga je vanavond doen?
< DuShIb0y14>LeRuH eN SjeTtuH!!! JiJz?
<Blondtop82> Ik heb niks geplanned, maar rond tien uur ben ik vrij.
< DuShIb0y14> oWzZ? Wr0m?
<Blondtop82> gewoon...
< DuShIb0y14> OkAy SeG, Mag Ik jE MsNnNnn?
<blondtop82> Heb ik niet. Je mag me wel e-mailen anders, als je leuke dingen te melden hebt: F_spooren@psv.nl
< DuShIb0y14> OwW oKaY! XaL jE MaIlEn! HunKjE! xXxXx
<blondtop82> okay, nu eventjes PM?
< DuShIb0y14> OkAy _,.+*^+.,_

DuShIb0y14 vormt zich een beeld van de gozer, een lekkere blonde jongen met een lekker lichaam die straks zijn foto's zal gaan mailen . Spannend. Puber prikt weer, nu iets heftiger. 's Avonds prijkt er een mailtje in de mailbox met foto�s van een Abercrombie & Fitch model bijgevoegd.

Beste DuShIb0y14, hier zend ik foto's van mij, als je foto's van jou in je blootje zend, krijg je meer.... groeten Blondtop82

En daar begint opnieuw het gedonder. Terwijl beneden de ouders Baantjer kijken en broertjelief het trainingspak uit de kast heeft gehaald voor een potje voetbal, fapt de guitige homo op de foto's van het A&F-model.

Om dit stukje toch binnen de perken te houden, is er nog een andere bekende categorie in de sletjesrij: de Ik-ben-bezet-maar-eet-graag-buiten-de-deur-slet. Terwijl vriendjelief kilometers verderop zit te zwijmelen over zijn liefde, zit de wederhelft achter de computer nieuwe potentiëlen te verzamelen. Afspraakjes maken met mensen is onderdeel van de tweede agenda en met een beetje geluk loopt hij geen soa op. Deze soort heb ik al vaak op mijn dakje gehad en daarbij is het altijd leuk hoe ze je proberen te paaien:

<Megaman> jow man alles goed eej? Hoe is het met je vriendje?
<Jerruh> ja eh goed eej, en met de jouwe, jullie zijn toch al langer bij elkaar?
<Megaman> ja.
<Megaman> ik had trouwens gisteren echt iets lekkers man, een date met een hetero die nieuwsgierig was
<Jerruh> leuk. Waarom? Je hebt och een vriendje, ben je er nie verliefd op?
<Megaman> tuurlijk wel, alleen we zijn toch nog jong? Waarom mogen wij geen pret hebben, over een paar jaar kan dat toch niet meer? Maar waar was ik gebleven? Owja, die hetero, lekkerrrrrr
<Jerruh> aha ok, mjwa, en wat vind je vriend er van?
<Megaman> ow die vind da goed hoor geloof ik.

Vervolgens kwam het in mijn richting, of ik niet interesse had. Helaas voor hem verkies ik toch mijn menneke boven het oplopen van allerhande soa's of bedcontacten die niet verder gaan dan lomp gehannes met je pik. Die twee zijn trouwens nog steeds samen en naar het schijnt heeft zijn vriendje opeens ergens een Druiper vandaan.

Okay, het had hier ook twee hetero's kunnen betreffen. In feite: er zijn nog altijd tien keer zoveel hetero's die dit doen dan homo's, als we de stelling van één op tien mogen geloven. Toch zijn het alle homoseksuelen die op hierbovengenoemde zaken gegeneraliseerd worden aangekeken en bestraft. En masse vormen ze volgens de extremen onder ons een konijnenrepubliek, als een bananenlandje in de grote wereldlijke oceaan. Hierbij wil ik mensen met oogkleppen op vragen of ze deze drie verhaaltjes in een heteroseksueel concept gieten en daarna zich realiseren dat wat hierboven is gezegd lang niet zo specifiek is als ze denken.