Kerstprijsvraag 2006: de antwoorden

<\/center>

1. EA heeft voor het WK zijn voorspellende gaven losgelaten op de afloop van het evenement. Wie zou er volgens de gamesfabrikant het WK voetbal gaan winnen?
Tsjechië (bron)
94% van de users had deze vraag goed.<\/sub>

2. Ook gamen is een talent. Welke fanatieke race gamer kreeg uiteindelijk een baan als coureur door zijn hobby?
(Brad) Coleman (bron)
90% van de users had deze vraag goed.<\/sub>

3. Succesvol worden in muziekgames is niet voor iedereen weggelegd. Een kleine Japanner was er echter heel vroeg bij. Hoe oud was de Japanner die zijn talent voor Dance Dance Revolution liet zien in een filmpje?
vijf (bron)
80% van de users had deze vraag goed.<\/sub>

4. Sommige mensen hebben een talent voor handelen in bijvoorbeeld virtuele items. Hoeveel miljoen Yen verdiende de Chinese student die in Japan studeerde hiermee?
150 (miljoen yen) (bron)
92% van de users had deze vraag goed.<\/sub>

5. Multitasken is vooral een vrouwending, een man die dat ook kan heeft er duidelijk talent voor. Wat gebruikte een buschauffeur tijdens het rijden van zijn ronde?
Een PSP (bron)
96% van de users had deze vraag goed.<\/sub>

6. Talents spelen een rol in de langverwachte uitbreiding van World of Warcraft. Op wat voor gedeelte van de officiële site werden veranderingen hierin bekend gemaakt?
Oef, er was enigzins verwarring over deze vraag waardoor we hebben besloten vrij makkelijk te zijn met nakijken. Het antwoord waren we eigenlijk naar op zoek waren was dat je deze veranderingen kon vinden op een nieuw gedeelte van de site. Toch is ook Talents & Spells goedgekeurd. (bron)
66% van de users had deze vraag goed.<\/sub>

7. Zelfs zonder talent kan iedereen schilderen met Bob Ross. Welke twee modjes maakten een boxart voor deze game als grap?
pkwarts en peristilius (bron)
90% van de users had deze vraag goed.<\/sub>

8. Een talen(ten) knobbel kan erg van pas komen af en toe, maar voor de mensen die hier niet mee gezegend zijn heeft de Nintendo DS een oplossing. Wat geeft Pitom de schuld voor het gebrek aan talen talent in zijn review over deze \\\"game\\\"?
Nasynchronisatie van tekenfilms. Als dit in je antwoord stond was het goed, dat van de coke snuivende leraren hoefde er dus geeneens bij. (bron)
61% van de users had deze vraag goed.<\/sub>

Logo G

Lost Planet / Lost Planet: Extreme Condition
44% van de users had dit logo goed.<\/sub>

Logo H

Kingdom Hearts 2 (Alleen Kingdom Hearts is fout gerekend, dit logo was specifiek voor het tweede deel)
55% van de users had dit logo goed.<\/sub>

Opdracht:
Dat je bepaalde talenten moet benutten wordt je al vroeg bijgebracht. Al op de kleuterschool krijg je een sticker als je je figuurtje mooi uitgeprikt hebt. Ook kleuren is een van de talenten die gestimuleerd werden. Ook FOK!games is pro kleuren en daarom bestaat de opdracht van vandaag uit een mooie kleurplaat die ingekleurd mag worden.

Hieronder twee van de vele ingekleurde kleurplaten.



<\/center>