Kerstprijsvraag 2006: de antwoorden

Helaas, 2006 ligt alweer achter ons en zo ook de grote kerstprijsvraag van 2006. Vele uren zijn erin gestoken, zowel vanaf de kant van FOK!games als de kant van de vele deelnemers. Ook dit jaar waren er weer meer deelnemers dan de voorgaande jaren en zijn er duizenden antwoorden nagekeken waarmee ook vele duizenden punten zijn verdiend.

Nieuw dit jaar waren de logo-vragen die bij velen tot frustraties hebben geleid (crew incluis, die in veel gevallen naderhand nog gevonden logo\'s moesten verwerken). De logo-vragen werden over het algemeen een stuk moeilijker gevonden dan de gewone vragen. Een foute gok die we veelvuldig langs hebben zien komen bij verschillende logo\'s was Turok, maar die zat er dit jaar toch echt niet bij.



Bijna...

Op de volgende pagina\'s kun je per dag alle vragen, antwoorden, geshopte logo\'s en de originele logo\'s bekijken. Daarnaast zijn er van elke dag een aantal leuke inzendingen voor de opdrachten uitgepikt die je kunt bekijken. Deze inzendingen hebben allen in ieder geval 6 punten verdiend. De laatste opdrachten worden momenteel nog beoordeeld en tevens wordt er nog druk gewerkt aan de vernieuwde veilingtool. Zodra deze klaar is zal dit uiteraard goed aangekondigd worden en kan iedereen ook zijn uiteindelijk bij elkaar gespaarde punten zien.

We bedanken alle deelnemers voor een zeer geslaagde prijsvraag. Graag lezen we in de reacties wat jullie ervan vonden en wat jullie volgend jaar anders willen zien.