FOK!games DTM2 voor PSP event

\"WTF? Waarom test Fok!Games de multiplayermogelijkheden van deze PSP-game niet?\". Wanneer je een game echter in je eentje test valt dit nog niet mee. Reviewers hebben veelal beschikking over één game (en één PSP niet te vergeten), en dus blijft het lastig om te testen hoe een lokale multiplayergame zou verlopen.

Maar daar nemen wij geen genoegen mee! We willen alle aspecten van een game uitlichten en aan jullie kunnen mededelen!, maar daarvoor hebben we jouw hulp nodig!

Heb jij een PSP en wil je wel eens aan een toffe multiplayermatch meedoen en daarmee ook nog kans maken op een van de mooie PSP game prijzen? Dan nodigen we jou met je PSP uit om aanstaande zondagmiddag in Utrecht samen met de crew van FOK!games DTM Race Driver 2 te komen testen op de PSP! Geinteresseerd? Geef je dan op door onder deze special te posten dat je mee wilt doen. Breng je PSP mee en dan zorgen wij voor de games! We zullen met maximaal 12 mensen tegelijk racen in één grote PSP-match, en de winnaar neemt bovendien de game DTM Race Driver 2 voor de PSP mee naar huis. Heb je deze game al? Dan niet getreurd, want dan zorgen we voor een backup PSP-game als prijs! Na de wedstrijd zullen we jou uiteraard ook nog om je mening vragen en de meningen van de deelnemers verwerken we in een review, uiteraard voorzien van namen en foto\'s.

Nog even alles voor je op een rijtje

Zondagmiddag gaan we om 14:00 uur racen in het centrum van Utrecht (locatie houden we nog even geheim, maar het is vlak bij het station). Meedoen kan wanneer je in het bezit bent van een PSP. Geef je uiterlijk donderdag a.s. op door onder deze special te reageren en te zeggen dat je mee wilt racen en maak kans op een van de PSP-games prijzen. Je ontvangt vrijdag een mailtje met instructies en locatiegegevens.