Kijk 25 Bondfilms op Film1 - win 2 maanden gratis

Filmzender en streamingdienst Film1 organiseert een reeks topavonden voor James Bond-fans: elke vrijdag is een drietal Bondfilms te zien en als je een weekje mist, kun je ze daarna ook nog streamen wanneer het jou uitkomt. Heb je geen Film1? Dan kun je bij FOK! een tijdelijk abonnement winnen!

Al meer dan zestig jaar klinken de legendarische woorden ‘The name is Bond, James Bond’ in de bioscopen. In de filmwereld is James Bond uitgegroeid tot de bekendste spion en een onmiskenbaar icoon. Voor de liefhebbers is er goed nieuws: deze zomer biedt Film1 een unieke kans om 25 Bond-films opnieuw te beleven. Film1 vertoont wekelijks drie Bond-films vanaf 18.15 uur op chronologische volgorde. Als uitzondering sluit de reeks af op een zaterdag met de meest recente Bond-film No Time to Die (2021) met hoofdrolspeler Daniel Craig op 26 augustus om 20.30 uur. Heb je wat gemist of wel wat beters te doen op vrijdag? Dan is er altijd nog On Demand.

Als je ook graag 25 James Bondfilms wil zien op Film1, maar je hebt tussen al het streaminggeweld geen plek gevonden voor een abonnement, dan kun je er nu eentje winnen. FOK! verloot onder de goede antwoorden op deze prijsvraag tien abonnementen van twee maanden; genoeg om deze Bondfilms te bingewatchen. Je hoeft slechts één vraag te beantwoorden!

Update

De winnaars zijn inmiddels gekozen en zij hebben een vouchercode per mail ontvangen. Iedereen bedankt voor het meedoen!