Beautynieuws: zomerse handigheidjes



Biotherm Homme Aquapower Body
25,- euro
Wat belooft het?
Bodylotion speciaal voor mannen: luchtig en vitaliserend. Trekt snel in en laat geen plakkerig gevoel achter. De frisse geur vervliegt snel na het aanbrengen, zodat je niet ongewenst een geurtje met je meedraagt.
Wat doet het?
Ik laat deze lotion testen door een man, die niet doorheeft dat het bedoeld is voor het lichaam en het enthousiast als after-shave gebruikt. Niet helemaal de bedoeling, maar hij is er zeer over te spreken! Later wordt het product ook op de juiste manier uitgetest en ook dan zijn de resultaten zoals ze volgens de beloften zouden moeten zijn: niet vet, en de geur is snel weg, zodat je niet heel de dag een luchtje bij je hebt.

Biodermal Bindweefselcrème voor buik, billen en benen
15,95 euro
Wat belooft het?
De huideigen bindweefselproteïnen werken diepgaand in op de huid. Bovendien is de crème rijk als een bodybutter, waardoor hij heerlijk smeert. Gebruik hem regelmatig en je huid zal er steviger en energieker uit zien deze zomer!
Wat doet het?
Echt een lekkere crème om aan te brengen voor het slapen gaan. Dik en romig, het voelt heerlijk luxe aan! Ik gebruik de crème nu een paar weken consequent elke avond, en ik moet zeggen dat mijn huid inderdaad wat steviger lijkt. De prijs is vriendelijk, dus baadt het niet, dan schaadt het ook niet!



Concepts of Beauty Stiletto prep kit
Wat belooft het?
Alles wat je nodig hebt om je voeten zomerklaar te krijgen in één tasje.
Wat doet het?
Aan werkelijk alles is gedacht: nagelvijltje, bokkenpootje, nagellakje, eeltvijl, nagellak, remover etc. En als je voeten helemaal netjes zijn... kun je meteen de bijgeleverde teenslippers aan!



Helena Rubinstein Lotus Legend Exotic Eye Palette
44,30 euro
Wat belooft het?
De absolute must-have van de zomer. Een modern oogschaduwpallet dat op verschillende manieren op te brengen is, voor verschillende looks.
Wat doet het?
Het doosje is sowieso prachtig en echt zomers. De tinten oogschaduw vind ik wel wat donker, al zijn de groene en beige kleur na het aanbrengen toch wel lekker fris. Het zijn weliswaar de modekleuren van dit seizoen, maar ze zijn zodanig uitgevoerd dat je er ook na de zomer nog gerust voor de dag kan komen ermee.

Helena Rubinstein Magicproof
24,-euro
Wat belooft het?
Elke mascara wordt door het aanbrengen van Magicproof waterproof en langdurig glamourous.
Wat doet het?
De mascara is transparant en voorzien van kleine glittertjes (je kunt in plaats van glitters ook kiezen voor een variant met glans). Na het aanbrengen ziet je mascara er net wat chiquer en levendiger uit. Of je mascara er langer door blijft zitten durf ik niet te zeggen, ik heb namelijk nooit problemen met mascara die uitloopt, maar een leuk extraatje is het zeker.

Concepts of Beauty Downtown Palette
Wat belooft het?
Een compleet make-up pallet (oogschaduw en lipgloss) voor zowel overdag als 's avonds.
Wat doet het?
Kijk, dat is nou makkelijk. Een make-upsetje in een soort boekje, dat je makkelijk in je tas meeneemt. Fijn voor op vakantie, zeker omdat zowel de wat lichtere kleurtjes voor overdag, als de wat zwaardere make-up voor 's avonds is vertegenwoordigd. De rozetinten (zowel van de oogschaduw als de lipgloss) kun je ook als lichte blush gebruiken, zodat je eigenlijk alleen een losse mascara mee hoeft te nemen om er met minimale middelen verzorgd uit te zien.

Oil of Olaz Regenerist zichtbaar regenererend serum parfumvrij
19,99 euro
Wat belooft het?
Hydratatie en anti-aging speciaal voor de gevoelige huid
Wat doet het?
Een serum is altijd fijn om zo nu en dan te gebruiken naast je normale huidverzorging. Omdat ik zelf geen gevoelige huid heb, heb ik er verder weinig voordeel van dat er geen geurtje aan dit serum is toegevoegd. Ik kan me echter voorstellen dat het voor veel mensen een uitkomst is, zeker gezien de vriendelijke prijs!



Helena Rubinstein Stellars Gloss (kleur Star Rosebud)
21,50 euro
Wat belooft het?
Zomerse gloss met reflecterende deeltjes voor zomerse lippen.
Wat doet het?
De kleur lijkt in de verpakking vrij heftig: een zuurstok is er niets bij! Bij het aanbrengen blijkt echter dat de gloss transparant is, en je lippen er vooral gezond roze uit doet zien. Aan de ene kant jammer, dat felle roze leek me op zich ook wel wat voor de zomer, maar aan de andere kant denk ik dat ik deze min of meer naturel ogende gloss toch een stuk vaker zal gebruiken dan een zuurstokroze variant.

Biotherm Easy Gloss
10,- euro
Wat belooft het?
Een glosspotlood dat makkelijk in gebruik is, met een smeltende, vederlichte textuur en de geur van zoete sinaasappel. Transparant en verzorgend, niet plakkerig.
Wat doet het?
Multifunctioneel! Natuurlijk is het een lekkere gloss voor op je lippen, maar waarom zou je het niet ook als transparante blush gebruiken? Of als lichte gloss over je oogschaduw? Het enige nadeel aan een potlood vind ik dat je hem regelmatig moet slijpen, altijd een gedoe om er (zeker bij deze zachte gloss) weer een mooie punt eraan te krijgen.

De rode lippenstift is geen lippenstift, maar een pen van Silly Gifts.



Chopard Wish Pink Diamond Eau de Toilette
vanaf 30,- euro
Wat belooft het?
Een fris-bloemig-fruitige geur met een flacon die doet denken aan een roze edelsteen.
Wat doet het?
Ten eerste ben ik helemaal weg van de flacon: zo tot in de details verzorgd, echt prachtig. Eigenlijk maakt het me niet eens meer uit hoe de Eau de Toilette ruikt! De geur blijkt te zijn zoals je bij de flacon zou verwachten: luxe, maar toch lekker fris. Echt een 'roze' geurtje.



Wella System Professional Sunset Mousse
13,40 euro
Wat belooft het?
Praktische mousse die ervoor zorgt dat het haar ook na het zonnebaden goed in model blijft zitten. Geeft verzorging en glans.
Wat doet het?
Lekkere mousse, die het haar niet keihard maakt maar wel voldoende versteviging geeft.

Wella Lifetex Sun Protection Glossy Body Gel
4,90 euro
Wat belooft het?
Beschermt de huid tegen de schadelijke invloeden van UV-straling. De gel geeft de huid een subtiele glans, reguleert het vochtgehalte en voorkomt uitdroging van de huid. Beschermingsfactor 12.
Wat doet het?
Normaal is zonnebrandcrème smeren een noodzakelijk kwaad, maar hiermee wordt het al een stukje leuker. De geur is, in tegenstelling tot veel andere zonnebrands, lekker, perzikachtig. Je huid ziet er na aanbrengen subtiel glanzend uit. Het enige nadeel vind ik dat de gel een beetje plakkerig aanvoelt, en wel echt een laagje achterlaat op je huid.

8x4 Special Edition: My Style deodorant
2,69 euro
Wat belooft het?
Voor meiden met een eigen stijl: een kruidig-bloemige en toch zachte geur.
Wat doet het?
Precies wat een deo moet doen: zorgen dat zweetluchtjes niet opvallen. De geur is lekker, maar niet overheersend. De deo beschermt je heel de dag, al is bij erg warm weer of zware inspanning een keertje extra aanbrengen geen overbodige luxe.

Herome Glass Nail File Travelsize
9,95 euro
Wat belooft het?
Een professionele, onslijtbare nagelvijl, die de nagels op een zachte wijze in vorm vijlt. Vanwege het formaat makkelijk mee te nemen!
Wat doet het?
Een glasvijl is in aanschaf even wat duurder dan een kartonnen variant, maar vanwege het onslijtbare karakter verdien je dat al snel terug. Deze 'travelsize' zit in een keurig meeneemhoesje en mag eigenlijk niet ontbreken in je handtas. Ik vind een glazen vijl prettiger in gebruik dan een kartonnen, de vijl is steviger en vertoont geen ongelijkmatigheden, zoals een kartonnen vijl nog wel eens heeft.



Kneipp Care Voetbadbruistabletten
4,29 euro
Wat belooft het?
Verfrissend en ontlastend voor vermoeide voeten.
Wat doet het?
Zeker in de zomer neem ik na een lange dag lopen nog wel eens een voetenbad. Even opfrissen en ontspannen. De bruistabletten ruiken heerlijk en maken mijn voeten weer helemaal zacht!

Alle achtergrondproducten (zoals de bloemenmatjes en de tasjes) zijn afkomstig van Silly Gifts.