FOK! Wat een weer: overwegend droog

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend is er in het zuiden eerst kans op mist, maar verder schijnt de zon. Van het zuidwesten uit trekt er in de loop van de ochtend bewolking over het land. In het noordoosten blijft de zon de hele ochtend schijnen. In Zeeland kan aan het einde van de ochtend wat lichte regen of motregen vallen. De wind komt uit het zuidwesten en is zwak tot matig.

Vanmiddag blijft het in het noordoosten droog en schijnt eerst nog de zon. In de rest van het land is het bewolkt en valt er af en toe wat lichte regen of motregen. De maximumtemperatuur ligt rond 7°C, in het zuidwesten rond 10°C. De wind komt uit het zuidwesten en is zwak tot matig, langs de zuidwestkust later vrij krachtig.

Vanavond valt er eerst mogelijk wat motregen, maar verder is het droog. De wind komt uit het zuidwesten en is zwak tot matig, langs de kust vrij krachtig en later mogelijk krachtig, windkracht 5 tot 6.

Komende nacht valt hier en daar wat motregen. Aan het einde van de nacht bereikt een gebied met regen het westen. De temperatuur ligt rond 10°C. De wind is zuidwestelijk en matig, aan de kust (vrij) krachtig, windkracht 5 tot 6, later hard windkracht 7.

Tot morgen!

                   

Ook de sneeuw in de Hatertse is inmiddels wel verdwenen (Foto: StateOfMind)
Ook de sneeuw in de Hatertse is inmiddels wel verdwenen (Foto: StateOfMind)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.