FOK! Wat een weer: regen

herfstbanner

Goede morgen!

Vanochtend komt er in het (noord)oosten eerst mist voor, die later oplost. Verder is het bewolkt en gaat het van het zuidwesten uit regenen. In het noordoosten blijft het tot de middag nog droog. De wind uit het zuiden is matig, aan zee vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5 tot 6.

Vanmiddag is het zwaar bewolkt en regent het overal langdurig. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 6°C in het noordoosten tot 10°C in het zuidwesten. Er staat een matige tot vrij krachtige zuidenwind, aan zee is de wind krachtig tot hard, windkracht 6-7.

Vanavond wordt het van het westen uit droger, maar blijft het nog af en toe motregenen. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

Komende nacht regent het eerst nog af en toe, later wordt het van het westen uit op de meeste plaatsen droog. Het blijft zacht met minimumtemperaturen van 10°C. De wind is zuidwest en matig, aan de kust vrij krachtig tot krachtig.

Tot morgen! 

                   

 Herfst in de Cranenweyer te Kerkrade. (Foto: Luuntje)
Herfst in de Cranenweyer te Kerkrade. (Foto: Luuntje) 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.