FOK! Wat een weer: bewolkt met een bui

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goedemorgen!

Vanochtend Komt in het oosten nog bewolking en een enkele bui of wat regen voor. Van het westen uit wordt het vrij zonnig maar later in de ochtend neemt de bewolking weer toe en kan er in het (zuid)westen een enkele regen- of onweersbui voorkomen. De wind is zwak tot matig uit het zuidoosten.

Vanmiddag is het half tot zwaar bewolkt. Er trekken enkele buien over het land, mogelijk met onweer. Bij onweersbuien is er ook kans op hagel, windstoten en plaatselijk veel regen in korte tijd. De middagtemperatuur loopt uiteen van 23°C aan zee tot 28°C dieper landinwaarts. Er staat een zwakke tot matige wind uit zuidelijke richtingen.

Vanavond is het wisselend bewolkt en kunnen er vooral in het zuidoosten enkele onweersbuien voorkomen, mogelijk met hagel en veel regen in korte tijd. De wind is zwak tot matig uit uiteenlopende richtingen.

Komende nacht blijft het op de meeste plaatsen droog. De minimumtemperatuur komt uit rond 17°C. Er is weinig wind, alleen langs de kust staat een matige wind uit het noordwesten. (Bron: KNMI)

Tot morgen!

Mooie avondlucht bij de Neckermolen (Foto: Pukeko)
Mooie avondlucht bij de Neckermolen (Foto: Pukeko)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.