FC Twente wint in Letland en plaatst zich voor play-offs Conference League

FC Twente heeft donderdag zonder problemen de laatste voorronde van de Conference League bereikt. Nadat het de heenwedstrijd vorige week met 2-0 had gewonnen was het in Letland met 0-3 te sterk voor Riga FC.

In de eerste helft had FC Twente het lastig met Riga FC en de thuisploeg kreeg een paar kansen om de score te openen, maar met enkele reddingen van Twente-doelman Lars Unnerstall bleef het 0-0 in de eerste helft. In de tweede helft verging het Twente wat makkelijk nadat Daan Rots met een fraaie treffer op voorsprong zette.

In de absolute slotfase nam FC Twente nog meer afstand van Riga FC. Invallers Gijs Besselink en Naci Ünüvar zette de eindstand op 0-3. In de laatste voorronde van de Conference League speelt het hoogstwaarschijnlijk tegen Fenerbahçe.