FOK! Wat een weer: de zon komt en gaat

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Deze ochtend trekken er in het noordoosten nog enkele buien over, langs de kust mogelijk met een klap onweer. Elders is het droog en wisselend bewolkt. In de middag blijft het overal droog en breekt de zon steeds vaker door. Het wordt 14°C op de Wadden tot 21°C in het zuidoosten. De wind waait uit het noordwesten en is matig, langs de noordkust vrij krachtig. In de avond neemt de wind sterk af.

In de nacht van maandag op dinsdag is er weinig bewolking en blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 7°C. Er staat nauwelijks wind.

Dinsdag overdag zijn er perioden met zon, al kan het in de ochtend in het noorden nog bewolkt zijn. Het blijft overal droog en de maximumtemperatuur varieert van 15°C op de Wadden tot lokaal 24°C in het zuiden van het land. In het noorden staat een matige westenwind, in het zuiden is de wind zwak en uit uiteenlopende richtingen. (Bron: KNMI)

DJMO dacht dat de Nescio erg was, tot zij deze transformer tegen het lijf liep.
DJMO dacht dat de Nescio erg was, tot zij deze transformer tegen het lijf liep. (Foto: DJMO) 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!