Uitslag RKC Waalwijk - Go Ahead Eagles

De competitiewedstrijd tussen RKC Waalwijk en Go Ahead Eagles is onbeslist gebleven. In Waalwijk werd het 1-1.

Cordoba bracht Go Ahead in de 15e minuut op voorsprong. De spits stond helemaal vrij in het Waalwijkse doelgebied en scoorde op aangeven van Oratmangoen. In de 40e minuut had RKC een grote kans op de gelijkmaker, Odgaard kreeg de bal niet lekker mee en schoot naast.

In de 57e minuut kreeg de thuisploeg een penalty nadat Joris Kramer hands maakte. Büttner maakte vervolgens de 1-1 vanaf de penaltystip. Achraf El Bouchataoui was in de 70e minuut dicht bij de 2-1 voor RKC. Doelman Hahn kan redden met zijn vingertoppen en de inzet ging net voorlangs. Twee minuten voor tijd leek Go Ahead op 1-2 te komen nadat Lidberg de bal binnen kopte. Maar de VAR besliste anders en de goal werd afgekeurd omdat Lindberg iets te enthousiast het luchtduel aanging met keeper Vaessen.

RKC Waalwijk

1 - 1

Go Ahead Eagles

60' Büttner (pen)     15' Cordoba

Gele kaart: Kramer, Bakari, (RKC Waalwijk), Idzes, Kramer, Lucassen, Lidberg, (Go Ahead Eagles)

Stadion: Mandemakers Stadion, Waalwijk
Toeschouwers: 6.018
Arbiter: Blank