Feyenoord niet verder dan 0-0 tegen FC Drita

Feyenoord is er in de tweede voorronde van de Conference League niet in geslaagd te winnen van FC Drita. Tegen de club uit Kosovo bleven de Rotterdammers steken op 0-0.

Feyenoord had in de eerste helft wel de overhand maar wist tegen de stug verdedigende Kosovaren nauwelijks gevaarlijk te worden.  De beste kans was er al na zes minuten voor Naoufal Bannis. Hij slaagde erin zich vrij te lopen maar stuitte vervolgens op de doelman.

Na rust kwamen er meer kansen. Malacia stuitte echter op de keeper en Guus Til werkte een door Marcus Pedersen op een presenteerblaadje aangeboden kans naast. In de blessuretijd trof Francesco Antonucci nog de paal.

Volgende week is de return in Rotterdam. Bij winst treft Feyenoord dan in de volgende ronde het Zwitserse FC Luzern.