FOK! Wat een weer: zonnig met een wolkje

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Het is zonnig met enkele stapelwolken. In de loop van de ochtend drijven er in het noorden en noordwesten enkele wolkenvelden vanaf zee het land binnen. Het blijft wel droog. De noordelijke wind is zwak tot matig, aan zee matig en de middagtemperatuur ligt rond 6°C.

In de nacht naar zaterdag zijn er in het noorden wolkenvelden, in het noordelijk kustgebied valt daar wat lichte regen uit.

De wind is meest zwak en komt in het noorden uit westelijke richtingen, in het zuiden uit het noordoosten. De minima liggen tussen +3°C in het Waddengebied en -6°C plaatselijk in het oosten.

Zaterdag overdag zijn er in de noordelijke helft wolkenvelden waar lokaal lichte regen uit valt. Elders is het meest zonnig.

De middagtemperatuur komt uit op 6 of 7°C. De wind is zwak, aan zee matig en komt in het noorden uit het noordwesten, in het zuiden uit het noordoosten. (Bron: KNMI)

  

Het IJ in de vroege ochtend (Foto: DJMO)
Het IJ in de vroege ochtend (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.