Markath-DLC is beschikbaar in The Elder Scrolls Online

De uitbreiding Markath is beschikbaar voor The Elder Scrolls Online op pc en Stadia. Het Markarth-verhaalgebied en DLC zal het einde betekenen voor het jaarlange avontuur Dark Heart of Skyrim.

Markarth neemt spelers mee naar de wildernis van The Reach om een groep onwaarschijnlijke bondgenoten samen te brengen om de strijd aan te gaan met de Vampire Lord en zijn eeuwenoude leger. Binnen de DLC en gratis update van het basisspel kunnen spelers The Reach en de Arkthzand Caverns verkennen en aan de slag gaan met nieuwe quests, personages, uitdagingen, de Vateshran Hollows solo arena, het Item Set Collection-systeem en meer.

In Update 28 zitten nieuwe features en bug fixes voor alle spelers. Het belangrijkste voor veel spelers is de Item Set Collection. Met deze nieuwe feature kun je gevonden ESO-itemsets toevoegen aan je Collections en deze later weer craften als je die echt eens nodig hebt. Dit nieuwe systeem stelt spelers in staat om plaats vrij te maken in hun inventory, bank of coffer space aangezien bijna elke set in Tamriel nu veilig opgeslagen kan worden in Collections.

Markath en de gratis Update 28 zijn live op pc en Stadia. Xbox One en PlayStation 4-spelers kunnen vanaf 10 november het avontuur beginnen af te sluiten, en hun inventory en bank eindelijk eens opruimen.