Nieuwe skilltrees van Moze en Zane uit Borderlands 3 uitgelegd

Na het debuut van Amara en FL4K's gloednieuwe Skill Trees eerder deze week, heeft het Borderlands Creator Team vandaag de nieuwe Skill Trees van Moze en Zane onthuld. Deze Skill Trees zullen beschikbaar zijn als onderdeel van de Designer's Cut add-on die op 10 november naar Borderlands 3 komt.

Iedere Skill Tree biedt een nieuwe Action Skill en nieuwe passive abilities die je kunt combineren met bestaande vaardigheden om nieuwe manieren te creëren om iedere bonafide badass te spelen.

Moze's nieuwe Bear Mother Skill Tree ruilt haar enorme bestuurbare mecha Iron Bear in voor een kleinere maar volledig zelfstandige mini-mech genaamd Iron Cub, die vijanden naast je aan flarden scheurt - totdat de tank leegloopt. Hoewel Iron Bear en Iron Cub exclusieve, op zichzelf staande Action Skills zijn, werken de meeste bonussen samen, inclusief het arsenaal aan Hard Point-wapenuitrustingen. Deze Skill Tree beloont je ook voor het in brand steken van vijanden - perfect voor fans van Hard Point-wapens, zoals de Salamander-vlammenwerper.

Dankzij zijn nieuwe Skill Tree kan The Professional Zane nu de MNTIS Shoulder Canon uitrusten, een high-tech railgun met meerdere ladingen die vijanden met dodelijke precisie kan uitschakelen. Maar dat is niet de enige optie: in combinatie met de No Way Out-upgrade - die je verderop in deze Skill Tree zult vinden - vuurt de MNTIS een grappling hook af die vijanden rechtstreeks naar je toe rukt, zodat je van dichtbij flinke schade kunt aanrichten. Het is een compleet andere speelstijl vergeleken met Zane's gebruikelijke specialisme in langeafstandsgevechten.

Designer's Cut vereist een exemplaar van Borderlands 3 om het te spelen en kan afzonderlijk of als onderdeel van Season Pass 2 worden gekocht. Season Pass 2 bevat twee geheel nieuwe downloadbare content add-ons - Designer's Cut en Director's Cut - en zal te koop zijn vanaf 10 november voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X / Series S, Google Stadia en pc. De Designer's Cut-uitbreiding komt op 10 november tegelijkertijd met de tweede Season Pass uit. De tweede DLC, Director's Cut, staat gepland voor release in de lente van 2021.