FOK! Wat een weer: regendruppeltjes

Daar ben ik weer!

We hebben een paar rustige dagen achter de rug. Er stond weinig wind en het was op veel plaatsen droog. Er vielen wel wat buitjes, maar dat waren vaak kleine hoeveelheden. De zon had het echter wel vrij moeilijk. Toch brak ze op sommige plaatsen nog even goed door. Ook gisteren was het grotendeels bewolkt. Pas tegen het einde van de dag loste de bewolking geleidelijk op. Het was wel wat zachter.

Vannacht koelde het minder scherp af dan de voorgaande nachten, toen het kwik akelig dicht bij nul kwam.  De minima lagen nu tussen de 5 en 10 graden.

Vandaag neemt de bewolking toe vanuit het westen en later gaan er ook regendruppeltjes vallen, en daar kan je dan nat van worden.   In oosten schijnt eerst nog even de zon en warmt het op naar een graad of 16. Elders is het minder zacht met maxima van 13 graden. De wind is zuidelijk en neemt toe naar vrij krachtig tot krachtig aan zee en naar matig in het binnenland.

Woensdag valt er vooral in de ochtend enige tijd regen, terwijl het zonnetje s'middags nog even kan doorbreken. Het wordt dan zeer zacht met maxima van 15 tot 20 graden.

Fijne dag !  

 

Meer weer op FOK!

In de auto (Foto: spylacopa_68)
Mooie luchten op de snelweg nabij Eemnes. (Foto: Spylacopa_68)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.

Ook een leuk of interessant bericht gevonden? Tip ons via onze submit

Zoek jij altijd de leukste nieuwtjes en kun je daar leuk over schrijven? Meld je aan als nieuwsposter!