Geniet online van Manifestations tijdens de Dutch Design Week 2020!

Kijk vanuit vier monsterlijke perspectieven naar de interactie tussen mens & technologie en ontdek de dilemma's die de technische ontwikkelingen met zich meebrengen. Want wie is nu echt de Beauty en wie the Beast? Zijn wijzelf misschien het monster? Vreemd en angstaanjagend... of juist lief en menselijk zoals Koekiemonster?

Denk aan robots, E-fashion, een moslima autocoureur, eenzame zwembadjes, babykleding voor moeders met smartphone verslaving, een wearable bullshit leugendetector, post apocalyptische video's, emotie-monsters…
Leer meer over jezelf, oplossingen voor veiligheid & verbondenheid in de publieke ruimte en meer.

Je vindt alle projecten online op Manifestations.nl en op DDW.nl. Live chats, live streams, second life en andere manieren maken het mogelijk om de projecten te ervaren. Bij Manifestations kom je niet alleen oog in oog te staan met de toekomst van technologie, je maakt er ook kennis met veelbelovende kunstenaars van de toekomst. Laat je verrassen door de projecten van de expositie die voor 80% uit jonge talenten bestaat. Ze dagen je uit met een scherp randje, maar blijven innovatief en speels. Bij Manifestations ontdek je hun werk voor het eerst en zie je hoe de innige relatie tussen mens en technologie tot bloei komt of juist volledig uit de hand kan lopen. Kunstenaars uit vorige edities zijn inmiddels opgenomen in grote internationale expo’s en museumcollecties.