Gratis upgrade naar next-gen voor Planet Coaster - Console Edition

Frontier Developments heeft een lief dagboek uitgebracht waarin de verschillende gamemodi van Planet Coaster - Console Edition worden geïntroduceerd. De studio laat ook weten dat de next-gen versies gratis te upgraden zijn voor mensen die eerder de current-gen versie hebben gekocht.

In de video hebben de ontwikkelaars het over de tutorials voor het beheren van je park en een aparte tutorial voor het leren maken van achtbanen. Heb je die achter de rug dan kun je beginnen aan de carriere-modus of challenge modus. Heb je helemaal geen zin in beperkingen of uitdagingen, dan kun je los in de sandbox modus. Geen geldtekort, geen opstartproblemen, alleen een pretpark helemaal naar eigen inzicht bouwen.

Spelers die een digitale versie hebben gekocht kunnen de next-gen patch gratis downloaden door in te loggen op hun next-gen console met het PSN- of Xbox-account waarop ze de game gekocht hebben. Als je de fysieke versie hebt gekocht dan kun je het schijfje in de next-gen console doen en krijg je de patch ook voor nop.

Planet Coaster - Console Edition komt ergens eind dit jaar uit op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X.