Spawn verschijnt vanaf 17 maart in Mortal Kombat 11

Tijdens Final Kombat 2020, de finale van de Mortal Kombat 11 Pro Kompetition e-sportserie, hebben Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios een nieuwe Mortal Kombat 11‑trailer onthuld waarin de populaire stripfiguur Spawn van Todd McFarlane zijn debuut maakt.

De nieuwe video toont de nieuwe speelbare vechter met zijn kenmerkende cape, ketenen, strijdbijl en meer, die hij tegen zijn tegenstanders inzet. Verder bevat de trailer twee nog niet eerder verschenen muzieknummers van de heavymetalband Trivium, getiteld 'IX' en 'Scattering the Ashes'.

Spawn was voorheen Al Simmons, de beste soldaat en meest effectieve moordenaar van de Amerikaanse regering, tot hij genadeloos werd geëxecuteerd door zijn eigen mannen. Simmons is opgestaan uit de as van zijn eigen graf in een gebrekkige overeenkomst met de krachten der duisternis en herboren als een schepsel uit de diepten van de hel: een Hellspawn. Nu wordt hij in de wereld van Mortal Kombat 11 geworpen, waar hij tegen alle krijgers om overheersing zal vechten.

Spawn wordt op 17 maart toegevoegd aan Mortal Kombat 11 als onderdeel van de vroegtijdige toegangsperiode voor Kombat Pack-bezitters. Vanaf 24 maart is hij voor iedereen verkrijgbaar. Op 17 maart krijgen Kombat Pack-bezitters ook toegang tot de nieuwe, op Spawn geïnspireerde personageskin 'Hellspawn' Jacqui Briggs, naast het Matinee-skinpakket met 'Osh Tekk Vandal' Kotal Kahn, 'Swashbuckler' Erron Black en 'Space Marine' Jacqui Briggs.

Spelers kunnen het Kombat Pack kopen als onderdeel van de Mortal Kombat 11 Premium Edition voor € 99,99 (adviesprijs) of afzonderlijk voor € 39,99 (adviesprijs). Alle DLC-personages en extra personage-skins zijn afzonderlijk verkrijgbaar na de vroegtijdige toegang van één week. Eerder verschenen personages zijn The Joker, Sindel, Terminator T‑800, Nightwolf en Shang Tsung.