Clubheld Korpershoek gaat voor vijftiende (!) seizoen bij Telstar en jaagt op clubrecord

Frank Korpershoek gaat nog een jaar door bij Telstar. De aanvoerder van de club uit de Eerste Divisie verlengt zijn aflopende contract met één seizoen en staat daarmee voor zijn vijftiende jaargang in dienst van de Witte Leeuwen. Een unicum. Korpershoek speelde inmiddels 367 wedstrijden in het eerste elftal en mag zich daarmee bijna mister Telstar noemen. Alleen Fred Bischot (372) speelde meer wedstrijden voor Telstar.

“Ik ben hier erg blij mee” legt trainer Andries Jonker uit. "Frank is een jongen van de club en kent de zogeheten klappen van de zweep. Met zijn kwaliteiten op en naast het veld weet ik zeker dat wij ook komend seizoen veel plezier gaan beleven aan Frank.”

Ook aanvoerder Korpershoek toont zich tevreden. “Ja absoluut. Het afgelopen seizoen is raar ten einde gekomen dus ik popel om straks weer het veld op te gaan. Ik ben trots op het feit dat ik al zo lang dit mooie shirt mag dragen en voel de waardering vanuit de club. Het was voor mij dan ook geen moeilijke keuze om mijn verblijf nog een jaar te verlengen."


Frank Korpershoek gaat voor 'Mr Telstar'. (PRO SHOTS/Sjoerd Tullenaar)
Frank Korpershoek gaat voor 'Mr Telstar'. (PRO SHOTS/Sjoerd Tullenaar)