MLB: back-to-back homeruns voor Chirinos in World Series

Houston Astros heeft de stand gelijk getrokken in de World Series. Net zoals de eerste drie games werd de wedstrijd gewonnen door de uitploeg en staat het in de best-of-serie nu 2-2 na vier games. Alex Bregman was goed voor vijf RBI's voor de Houston Astros in de met 8-1 gewonnen wedstrijd.

Al in de eerste inning kwamen de Houston Astros op voorsprong tegen de Washington Nationals. In Washington, DC was het Jose Altuve die op een honkslag van Bregman wist te scoren. Later in de inning wist ook Michael Brantley te scoren op een honkslag. In de vierde inning verdubbelde Robinson Chirinos de score. De catcher sloeg net zoals in game drie een homerun, ditmaal goed voor twee runs.

De Washington Nationals keken de hele wedstrijd tegen een achterstand aan en kregen geen grip op het werpen van José Urquidy. In vijf innings kreeg hij maar twee honkslagen tegen. Na vijf innings was het klaar voor de 24-jarige werper. Hij werd vervangen door Josh James, maar dat ging minder goed. Hij begon met twee vrije lopen en werd dan ook snel vervangen door Will Harris, maar dat leek in eerste instantie ook geen succes te worden, nadat hij direct één honkslag om zijn oren kreeg. Hij moest vervolgens één run toestaan, maar verder hield de reliever de schade beperkt.

De Washington Nationals mochten even hopen om terug te komen in game 4, maar die hoop ging snel weg na de grandslam homerun van Bregman. Met volle honken sloeg de derde honkman de tribunes in en zorgde voor de 8-1 voorsprong. In het vervolg van de wedstrijd kwamen bij de ploegen niet meer tot scoren, waardoor de Houston Astros de stand gelijk trokken in de best-of-serie.

Aankomende nacht spelen de Washington Nationals opnieuw thuis tegen de Houston Astros. Het is voor de Nationals wel de laatste wedstrijd thuis deze serie. De andere wedstrijden in de serie worden gespeeld in Houston.