20 jaar cel voor pijpjuf (28): 'Ze gaan me aan stukken scheuren'

Djeez liet het ons vorig jaar al weten: Brittany Zamora zit stevig in de problemen, want de 28-jarige lerares had een 13-jarige leerling liggen pijpen en dat is niet zo'n strak plan. De smeerpijp stond afgelopen week terecht en krijgt ruimschoots de tijd om over haar daden na te denken: 20 jaar, om precies te zijn.

Juf Brittany was gek op de jongen, met wie ze zeker vier keer in een auto sliep. Ook deelde ze een potje orale seks aan hem uit en betastten de twee elkaar terwijl de klas een film zat te kijken. Een vriend van de jongen hield op afstand de wacht tijdens de uitspattingen, zo is gebleken.

De getrouwde juffrouw werd gesnapt toen de ouders van de jongens na wat argwaan een app op zijn telefoon installeerden om toezicht te houden. Het duurde niet lang voor er een uitgebreid archief aan sexting en naaktfoto's tevoorschijn kwam, waarna het balletje aan het rollen raakte. De verdediging van de vrouw legde de schuld overigens bij de jongen neer.

Zelf zegt Zamora spijt te hebben: "Ik ben een goede en eerlijke vrouw en heb een fout gemaakt", aldus de dame, die ook liet weten geen gevaar voor de maatschappij te vormen en een nieuw diploma wil halen om na haar celstraf - als ze bijna 50 is - een nieuw leven op te bouwen.

De jongen zelf was niet aanwezig, zijn ouders wel: "Ze is een pedofiel en moet niet anders behandeld worden dan als hier een man had gezeten." De juffrouw maakt zich een beetje zorgen over de bak: "Ik ben klein, ze scheuren me aan stukken daar", zegt ze. Wellicht kan ze daar over 20 jaar eerder over nadenken.

Nog wat beelden (Bron: YouTube)