'SGP'er Baudet die sharia wel ziet zitten'

Vrouwen die werken, recht op abortus, euthanasie, het is allemaal maar niets. Je zou denken dat het van een SGP'er af komt, of een moslim die pleit voor de invoering van de sharia. Maar nee, het komt af van de oh zo populaire Thierry Baudet. Daar waar zijn achterban het niet kan laten dit soort normen en waarden continu als het grootste kwaad weg te zetten, is hun leider het er gewoon mee eens.

Je ziet het gewoon komen, de keiharde tegenstander van sharia die overloopt, zoals menig pvv'er al eerder voorging. Je zou bijna denken dat Baudet een wolf in schaapskleren is voor de rechtse kiezer... "Today, even new life (in the womb) may be extinguished to avoid disturbing the individual’s freedom. In the Netherlands (where I live), suicide is facilitated to ensure that here, too, no constraints—such as the duty to care for your parents—are placed on the indi­vidual."

En nee, voor degene die vinden dat deze kritiek op de Nederlandse maatschappij woorden van de schrijver van het boek zijn, in dit boekverslagje wat Baudet gemaakt heeft, heeft het echt verkeerd. Je kan in het verslag zelf lezen dat het de woorden van Baudet zijn, mits uiteraard begrijpend lezen tot je vaardigheden behoort.

Overigens spreekt hij het in programa WNL tegen, zie de video.