Compositietekening verspreid in zaak doodgestoken Groninger

Op dinsdag 14 mei 2019 werd rond 19:15 uur een 27-jarige man uit Groningen op het Jaagpad in Groningen neergestoken. De man overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Wat er exact gebeurd is op het Jaagpad is nog onduidelijk. De politie verspreidt nu een compositietekening van een man die kort daarna op het Jaagpad werd gezien. De politie komt graag in contact met deze man. Zijn rol is nog niet duidelijk.

In de nabijheid van de plaats delict werd kort na het dodelijke steekincident door getuigen een man gezien die liep in de richting van de Ringweg (Plataanlaan). De politie is op zoek naar deze man, daarom is een compositietekening van hem gemaakt. De man droeg die dinsdagavond donkere bovenkleding en een zwarte pet. Hij zou tussen de 20 en 30 jaar oud en tussen de 1.70m en 1.80m lang zijn. Vermoedelijk heeft hij een licht getinte huid.

Denkt u in deze compositietekening iemand of misschien wel uzelf te herkennen? Neemt u dan contact op met de politie. Laat het ook weten als u dinsdagavond 14 mei rond 19:15 uur op of in de buurt van het Jaagpad was en iets heeft gezien dat mogelijk verband kan houden met het onderzoek, of als u andere informatie heeft die het onderzoeksteam verder kan helpen. Getuigen kunnen bellen met 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem. 

Compositietekening verspreidt in zaak doodgestoken Groninger (Foto: Politie)
Compositietekening verspreidt in zaak doodgestoken Groninger (Foto: Politie)