Vloekende vrouwenmepper opgepakt in Terneuzen

Een 22-jarige man uit Terneuzen is vanmiddag aangehouden omdat hij in het centrum van Terneuzen drie vrouwen had geslagen. Een vrouw liep samen met haar dochter rond 12.30 uur in de Noordstraat toen een fietser haar passeerde en haar raakte. De vrouw reageerde geschrokken en riep “Hé, pas op”. De man sprong van zijn fiets, en begon te schreeuwen en te schelden. Hij gaf de vrouw een flinke klap.

De vrouw viel en haar dochter sprong direct tussenbeide. Hierdoor kreeg ook zij een klap. De man pakte zijn fiets en al schreeuwend en vloekend reed hij verder. Verderop in de Noordstraat stapte hij weer af en opnieuw gaf hij een vrouw zomaar een klap. De vrouw viel en de man gaf haar nog een trap. Een voorbijganger sprong er tussen en voorkwam dat de man nog meer geweld kon gebruiken.

Hierna fietste hij weer verder. De voorbijganger rende, al bellend naar de politie, achter de verdachte aan. Op de Axelsestraat kon de vrouwenmepper worden aangehouden en meegenomen naar een politiebureau voor verhoor. De drie vrouwen hebben aangifte gedaan van mishandeling. Agenten namen enkele getuigenverklaringen op. De politie doet verder onderzoek.