Prijzige Dark Souls Trilogy Collector Edition aangekondigd

Fans van Dark Souls kunnen vanaf 31 mei 2019 de Dark Souls Trilogy Collector's Edition aanschaffen. Deze bundel heeft alle drie de games en bijhorende DLC en komt uit voor PlayStation 4 en Xbox One. Vorig jaar was de trilogie nog alleen voor Azië en Noord-Amerika aangekondigd.

De tot 2.000 exemplaren oplage beperkte Collector's Edition zal exclusief te pre-orderen zijn via de Bandai Namco Entertainment Europe store, en bevat het volgende:

  • De drie Dark Souls-games, inclusief Dark Souls Remastered, Dark Souls II: Scholar of The First Sin, Dark Souls III: The Fire Fades, en alle DLC content van de drie games
  • een genummerd en handgeschilderd 34cm Elite Knight at the Bonfire beeld
  • de soundtrack: zes soundtrack CD’s met muziek van alle drie games
  • Een 460-pagina tellende Engelstalig compendium: met de geïllustreerde kaarten met boss- en NPC locaties, item encyclopedie, en volglijst van monsters, vijanden en bosses en een manuscript van alle dialoog per game

Door de tijd die nodig is om ieder stuk handmatig te schilderen en om de kwaliteit te kunnen garanderen, start de levering op 31 mei 2019 en wordt het verder opgevolgd in juni. First-come, first served!

Je hebt wel je vakantiegeld nodig, want de Collector's Edition kost 500 euro. Heb je je vakantie al geboekt en is het geld al op dan komt er ook een Standard Edition met alle drie games, DLC en digitale soundtracks. Deze is verkrijgbaar vanaf 1 maart 2019 voor een flink lagere prijs: 70 euro.

Dark Souls Trilogy Collector's Edition (Foto: Bandai Namco)