FOK! Wat een weer: regenachtig, later kouder?

Welkom!  

En dat was de zoveelste grijze dag gisteren. De zon heeft nergens geschenen en op veel plaatsen viel er ook af en toe wat motregen. Dit is het niet echt wat mij betreft. Op de langere termijn lijkt het toch wat kouder weer te gaan worden met daarbij ook een wat opener weertype. Dit is echter nog een week weg, dus ik ben er voorzichtig mee om daar nu al dieper op in te gaan. Maar er zijn wat kansjes. 

Tot in de loop van vanmiddag blijft het weer grotendeels hetzelfde. Alleen passeert er vanmiddag een regengebied. Dus dan komen we van de regen in de drup. Hahahaha.   Pas tegen het einde van de middag kan het dan langzaamaan wat gaan opklaren. Toch kan er ook dan nog een bui vallen. De minima en maxima schelen niet veel van elkaar: rond de 7 graden. De wind draait van west naar noordwest en is vrij krachtig. Aan zee en op de Wadden misschien wel even hard, kracht 7.

Morgen komt er een nieuwe storing op de koffie en die brengt ons opnieuw regen, en ook komende week blijft het niet overal droog. De zon heeft op maandag en dinsdag de meeste kans om te schijnen. 

Fijn weekend!  

Zonsopkomst nabij Kampen (Foto: Mark Looney)
Een prachtige foto van Mark Looney. Dit is in de buurt van Kampen. Een fraaie zonsopkomst. (Foto: Mark Looney)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!