Jongen (13) duwt USB-kabel in piemel, kabel zit vast

Een 13-jarige Chinese jongen was nieuwsgierig. Niks mis mee, dat zijn we allemaal wel eens, maar de jongeman was nieuwsgierig hoe het zou voelen om een USB-kabel zijn piemel in te duwen. Ieder z'n ding, maar zonder het ooit te proberen heeft uw redacteur een sterk vermoeden dat het geen prettige ervaring is.

De betreffende jongeman kwam tot dezelfde conclusie, vooral toen hij twintig centimeter kabel zijn jongeheer in had gewerkt en zijn telefoonlader weer terug wilde trekken. Dat ging namelijk niet, want, zo bleek later in het ziekenhuis, bij zijn blaas was de kabel in de knoop geraakt en dus kwam hij er niet meer uit.

De jongen ging met zijn lichtelijk ongemakkelijke situatie naar zijn ouders, die hem naar het ziekenhuis brachten. Daar werd eerst met flink wat glijmiddel geprobeerd om de kabel tevoorschijn te toveren, maar helaas, dat leverde geen succes - en wel stevig wat pijn - op. Voor poging twee werd handige Harrie doorverwezen naar een kinderziekenhuis, waar de uroloog van dienst er eens naar kwam kijken.

"Hij had een uiteinde van de kabel van zijn telefoonlader afgeknipt en in zijn penis gestopt", aldus de uroloog, Xu Liyan, die ook uitlegde dat de kabel bij de blaas in de knoop raakte. Uiteindelijk moest er geopereerd worden: Xu en haar team kwamen via een incisie bij de blaas, waar ze de knoop doorknipten. Een deel ging er via de incisie weer uit, de rest werd er door de urinebuis uitgetrokken.

Na een kleine twee weken mocht de jongen weer naar huis, met de nieuw opgedane kennis dat zijn jongeheer beter niet via USB opgeladen kan worden.