'Vrouw misbruikt in huis Chris Brown'

Een vrouw heeft Chris Brown aangeklaagd omdat ze in het huis van de Amerikaanse ster door zijn vrienden zou zijn misbruikt. Het slachtoffer claimt dat ze tot tweemaal toe is verkracht en dat ze gedwongen werd een andere vrouw oraal te bevredigen, meldt TMZ.

Het misbruik zou vorig jaar februari plaats hebben gevonden tijdens een feestje in het huis van Brown. De vrouw, wier naam niet bekend is gemaakt, zegt dat ze was uitgenodigd en dat er volop drugs werden gebruikt.

Een vrouwelijke vriend van Brown zou haar op een gegeven moment naar een andere kamer hebben gelokt waar ze werd misbruikt. De vrouw moest een vriend van de zanger oraal bevredigen en daarna de vrouw, die op dat moment menstrueerde. Later zou ze tweemaal verkracht zijn door de vriend.

Brown heeft nog niet op de aanklacht gereageerd. Hij kwam eerder al in het nieuws nadat hij zijn toenmalige vriendin, zangeres Rihanna, zwaar had mishandeld, maar waar in de filmwereld een 'wow, je hebt best een lekker kontje' al snel leidt tot een verwoeste carrière heeft die grove fysieke aanval maar weinig negatieve invloed op de carrière van Brown gehad.

'Vrouw misbruikt in huis Chris Brown'
'Vrouw misbruikt in huis Chris Brown' (Foto: BuzzE)