'Beau moet gevangenis in voor smaad Job Gosschalk'

Niet castingdirector Job Gosschalk moet de gevangenis in maar Beau van Erven Dorens. Dat stelt filmproducent Klaas de Jong (Verliefd op Ibiza) nadat Beau in RTL Boulevard keihard uithaalde naar Job en Kemna,

Beau behandelde in Boulevard het artikel dat in de Revu stond over Kemna Casting. In dat blad werd dit keer niet alleen Job Gosschalk als smeerkees genoemd maar ook Houdijn Beekhuis die ook vanwege seksuele misstanden was ontslagen. Dat Revu de naam Beekhuis openbaarde was nieuw, eerder stuurde de advocaat van Kemna overal dreigende brieven rond dat er niet over Kemna, Gosschalk en Beekhuis gepraat mocht worden. Dankzij de Revu ligt de naam toch op straat. Een derde man bij Kemna die zijn broek niet kon aanlaten werd nog niet met naam en toenaam genoemd. Deze man zit volgens het blad diep in de organisatie.

Ook Beau van Erven Dorens kreeg zo'n dreigbrief van de advocaat van Kemna. Maar hij verscheurde de brief en zei 'lik mijn reet.' Ook vertelde Beau dat Gosschalk hem ooit uit de kleren probeerde te krijgen en mappen vol met foto's had van acteurs met stijve piemels. Naar verluidt was dit al decennia aan de gang maar Kemna wist het echt, echt echt niet!

Klaas de Jong zegt nu: "Mensen worden veroordeeld zonder dat er een rechter aan te pas komt, daar heb ik een pokkenhekel aan. Gosschalk heeft wettig gezien wellicht niet eens iets fout gedaan. En ‘grensoverschrijdend gedrag’, ja dat gaf Job Gosschalk zelf toe. Maar wellicht wel met wederzijdse instemming.''

En over Beau: 'Hij heeft hier geen enkel bewijs voor, vermoed ik. Zo gemakkelijk criminele zaken insinueren is op zichzelf een criminele daad wat mij betreft, zeker in zijn positie. Die man zou hiervoor eigenlijk zelf een paar maanden de bak in moeten."