Drugshandel in Rotterdamse nachtclub; 3 arrestaties

Tips over de handel in drugs leidde de politie afgelopen weekend naar een nachtclub aan de ’s-Gravendijkwal. De politie hield drie personen aan voor het overtreden van de Opiumwet. Onderzoeksinformatie en twee anonieme meldingen waren voor de politie genoeg om in de nacht van vrijdag 16 op zaterdag 17 maart een doorzoeking te doen in de nachtclub.

Een 51-jarige man uit Barendrecht bleek bij controle behoorlijk wat harddrugs op zak te hebben. Genoeg om het spul te verhandelen aldus de politie. Bij twee vrouwen, een Rotterdamse van 26 jaar en een 31-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats, trof de politie gebruikershoeveelheden harddrugs aan. Het drietal werd aangehouden en de verdovende middelen zijn in beslag genomen.

De 51-jarige man is in afwachting van het onderzoek naar de verdovende middelen heengezonden. De twee vrouwen zijn na afstand doen van de verdovende middelen heengezonden. De gemeente Rotterdam buigt zich over eventuele bestuurlijke maatregelen tegen de nachtclub.

Drugshandel in Rotterdamse nachtclub; 3 arrestaties (Foto: stockfoto politie.nl)
Drugshandel in Rotterdamse nachtclub; 3 arrestaties (Foto: stockfoto politie.nl)