Raiola: "De gesprekken over contractverlenging Kluivert lopen goed"

Justin Kluivert is nog steeds met Ajax in onderhandeling over een nieuw contract. Zaakwaarnemer Mino Raiola heeft er vertrouwen in.

In gesprek met De Telegraaf laat Raiola merken dat de Ajax-fans zich volgens hem geen zorgen hoeven te maken dat Kluivert vertrekt. Zijn huidige contract verloopt aan het einde van volgend seizoen. "De gesprekken lopen goed en er zijn geen rimpels in het water, maar ik heb de plicht om hier heel zorgvuldig mee om te gaan."

Ruim een maand geleden zei Kluivert al dat er onderhandeld wordt over een nieuwe samenwerking. Volgens Raiola ligt het niet aan de jonge buitenspeler dat het zo lang duurt. "Justin is een Ajax-jongen met een groot Ajax-hart en wil het liefst blijven", aldus Raiola, die stelt dat zijn cliënt nu een 'klein contractje' heeft.

"Er is heel veel interesse in hem, uitzonderlijk veel, en van de allergrootste clubs. Die geluiden moet je ook serieus nemen, want we hebben hier wel te maken met een van de grootste talenten ter wereld." Ajax heeft al meerdere aanbiedingen gedaan. "Maar over de inhoud van de onderhandelingen doe ik verder geen mededelingen. Ik denk dat rust en geduld heel belangrijke factoren zijn."