Chiefs als enige NFL-ploeg nog ongeslagen

Na vier speelronden in de NFL zijn alleen de Kansas City Chiefs nog ongeslagen. De Chiefs waren maandagavond met 29-20 te sterk voor de Washington Redskins. Het was al zeven jaar geleden dat er na vier weken nog maar één ongeslagen ploeg over was. Opvallend detail: ook in 2010 waren dat de Chiefs. 

De Chiefs plukten de 22-jarige kicker Harrison Butker vorige week weg bij de reserves van de Carolina Panthers en dat bleek nu al een gouden zet. In zijn eerste wedstrijd op het hoogste niveau mocht hij acht seconden voor tijd bij een 20-20 stand aanleggen vanaf 43 yards, met succes: Butker trapte de fieldgoal binnen en bracht de Chiefs op 23-20.

De laatste poging van de Redskins leverde in de slotseconden nog een fumble op, waardoor Justin Houston zelfs nog een touchdown kon maken voor de Chiefs. Dat leverde overigens flink wat boze wedders op: veel mensen hadden ingezet op Redskins +7, wat inhoudt dat je je weddenschap wint als de Redskins winnen of met minder dan zeven punten verschil verliezen. Acht seconden voor tijd zag dat er prima uit, maar plots gingen duizenden dollars in rook op.