Amber Heard weer vrijgezel

Het zit actrice Amber Heard niet mee in de liefde. Na anderhalf jaar is de relatie tussen haar en techmiljardair Elon Musk stukgelopen, schrijft Daily Mail.

"Het is over tussen Amber en Elon en ze is er kapot van. Het was zijn beslissing", aldus een ingewijde. "Een week geleden heeft hij het uitgemaakt. Hij zou bepaalde dingen over haar gedrag hebben gehoord die hij niet accepteerde. Zo kan Amber erg manipulatief en egoïstisch zijn." Elon is na zijn besluit teruggekeerd naar Los Angeles, terwijl Amber in Australië achter is gebleven.

Onlangs leek de liefde tussen de twee nog springlevend. De 31-jarige actrice en de 45-jarige baas van Tesla Motors waren in april samen op vakantie in Australië. Ook zou Amber, zo beweerde haar vader, plannen hebben gehad om met hem te trouwen en een gezin te stichten.

Amber scheidde in 2016 na veel geruzie van acteur Johnny Depp, die ze ervan beschuldigde haar mishandeld te hebben. Elon is drie keer getrouwd geweest. Zijn eerste huwelijk was met de moeder van zijn zes zoons. Later trouwde hij twee keer met de Britse actrice Talulah Riley. In oktober 2016 scheidden de twee definitief van elkaar.

Amber Heard weer vrijgezel
Amber Heard weer vrijgezel (Foto: BuzzE)