LB: Justin Bieber houdt voorlopig zijn gemak

Lekker Belangrijk: Nieuws dat je niet wilt missen!

Justin Bieber neemt het ervan nu zijn agenda de komende maanden leeg is. De zanger, die maandag een streep haalde door de resterende veertien concerten van zijn Purpose wereldtournee, zegt tegen TMZ dat hij "gewoon lekker gaat uitrusten".

Plannen heeft Justin niet echt. "Ik ga een beetje op motoren rijden." De 23-jarige zanger is naar verluidt oververmoeid en uitgeput, maar zei tegen TMZ dat alles "in orde" is. "Ik ben twee jaar op tournee geweest, dat is heel lang", motiveerde Justin zijn besluit zijn tournee na 150 concerten op zes continenten af te gelasten.

Veel fans van Justin zijn woedend dat hun idool niet op komt treden. "Het spijt me als ik iemand teleurstel of het gevoel geef dat ze zijn verraden", was de boodschap van de zanger voor zijn aanhangers. "Dat is het echt niet."

Justin, die vorige maand nog een veelbesproken optreden op Pinkpop gaf, kreeg op social media veel kritiek. Toch kreeg hij ook bijval, bijvoorbeeld van John Mayer. "Als iemand besluit de resterende data van een tournee te schrappen, betekent dit dat ze zichzelf schade zouden berokkenen als ze zouden doorgaan", twitterde John. "We zijn de laatste tijd zo veel geweldige artiesten verloren. Ik prijs Justin omdat hij inzag dat het tijd was om in te grijpen. Dat zou jij ook moeten doen."

Justin Bieber houdt voorlopig zijn gemak
Justin Bieber houdt voorlopig zijn gemak (Foto: BuzzE)