Finale Big Brother dit weekend, zicht op nieuw seizoen?

De finale van het derde seizoen van 'Big Brother' staat komend weekend voor de deur, maar wat betekent dit voor de toekomst van de populaire realityshow? Producent EndemolShine lijkt fans een sprankje hoop te bieden, aangezien er al voorbereidingen gaande zijn voor een mogelijk nieuw seizoen.

Volgens een recente vacature is EndemolShine op zoek naar stagiairs die vanaf september 2023 het productieteam van Big Brother willen versterken. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden om hun kans te wagen bij de productie van de show.

Echter, Showbizznetwork plaatst een belangrijke kanttekening bij deze ontwikkeling. Een woordvoerder laat aan de site weten dat voorbereidingen in deze fase niet per definitie betekenen dat er daadwerkelijk een nieuw seizoen in de maak is. Bij grote shows met een lange productietijd worden  altijd voorbereidingen getroffen. Dat betekent niet altijd dat er daadwerkelijk een nieuw seizoen komt.

Hoewel de toekomst van Big Brother onzeker blijft, kunnen fans zich in ieder geval verheugen op de spannende finale van het derde seizoen komend weekend.

Meeleven kan natuurlijk in ons Big Brotherforum.