Dochter David Hasselhoff dronken achter stuur

De dochter van David Hasselhoff is afgelopen weekend gearresteerd omdat ze dronken achter het stuur zat. Hayley Hasselhoff werd slapend op een afrit van de snelweg bij Los Angeles aangetroffen met haar voet nog op de rem.

De politie trof Hayley zaterdagochtend rond 04.00 uur aan in haar auto. Ze was zo dronken dat ze in slaap was gevallen in de auto. Volgens het politierapport, dat in handen is van TMZ, kregen de agenten haar uiteindelijk wakker en moest ze een blaastest doen. Hieruit werd duidelijk dat de 24-jarige actrice stomdronken was. Hayley moest mee naar het bureau waar ze aan aanklacht voor rijden onder invloed kreeg.

De blonde actrice lijkt haar beroemde vader achterna te gaan. David Hasselhoff worstelde jarenlang met een alcoholverslaving. De acteur verscheen in 2007 in een gênante homevideo waarop te zien is hoe hij op de grond ligt en een hamburger van de vloer probeert te eten. De video werd notabene door Hayley zelf online gezet om haar vader te confronteren met zijn verslaving. 

Dochter David Hasselhoff dronken achter stuur
Dochter David Hasselhoff dronken achter stuur (Foto: BuzzE)