Temptation Island-chick neukt zich ziekenhuis in

Rosanna Voorwald van Temption Island heeft een bijzonder ruig avontuurtje beleefd met mededeelnemer Alex. De seks was zo ruig, dat de blondine in het ziekenhuis belandde.

Alex blijkt bijzonder zwaar geschapen. Zijn batsbajonet is zó groot, dat Rosanna's vriend de bodybuilder de bijnaam 'King Kong' heeft gegeven. Die ene nacht dat de Nederlander de bloedmooie Haagse aan zijn spermaspeer reeg, liep het dan ook niet al te best met het mokkel af.

"Ze bloedde na haar avontuurtje met Alex, de dag erna kon ze zelfs amper lopen", onthult verleidster Saartje. "Zelf heeft Rosanna me verteld dat het er nogal ruig aan toe ging." Diezelfde nacht nog heeft de crew van het RTL-programma Rosanna nog naar de Spoedeisende Hulp van een ziekenhuis gebracht.

"Enorm chanant", laat een anonieme bron aan Het Laatste Nieuws weten. "Alex is groot geschapen en door de alcohol had de hartstocht te overhand genomen, waardoor Rosanna na afloop dringend verzorging nodig had. Ze heeft afgezien." Desondanks besloot Rosanna alsnog met Alex te daten, al heeft hij wel op de bank moeten slapen.

Met lekker sappig filmpje vol lichaamssappen...