Baas houdt pitbull als seksslaaf

De dierenbescherming van het Russische Salavat heeft een man in het vizier die een wel erg intieme band heeft met zijn pitbull. De beste man houdt de vechthond namelijk als seksslaaf.

Dorpelingen moesten onlangs lijdzaam toezien hoe de baas van de hond zijn dier in het park rectaal vernederde. Zij belden hierop direct de politie. De agenten hadden echter geen zin het warme bureau te verlaten voor zulke onzin.

De omwonenden waren echter geenszins van plan om bij de pakken neer te zitten en schakelden de dierenbescherming in. Dierenbeschermers wisten met succes de pitbull te ontvoeren en naar een veilige locatie te brengen. Hier is hij momenteel herstellende van zijn verwondingen.

Dierenarts Aynur Makaev heef de hond drie uur lang moeten opereren om hem weer op te lappen. "De anus bleek volledig uitgescheurd", aldus de dierenarts.

De hond is inmiddels Ramzes gedoopt en maakt het naar onstandigheden goed. Tegen het baasje van de hond kon men helaas weinig uitrichten. Hij heeft slechts een kleine geldboete gekregen wegens schending van de eerbaarheid.