Tévez grote man Boca in 'Superclásico'

Het is één van de meest beladen voetbalwedstrijden ter wereld: Boca Juniors tegen River Plate in Buenos Aires, de zogenaamde Superclásico. Zondagavond was het weer zover en Carlos Tévez was de grote man.

De 32-jarige oud-speler van Manchester United, Manchester City en Juventus komt tegenwoordig uit voor Boca Juniors. Al vroeg gaf hij een assist op Walter Bou, die de 0-1 kon maken. Bij rust stond Boca toch met 2-1 achter, maar in de 62e minuut scoorde Tévez zelf de gelijkmaker. Tien minuten voor het einde krulde hij de bal van net buiten het strafschopgebied achter de keeper: 2-3. Adrián Centurión maakte er zelfs nog 2-4 van in blessuretijd.

De samenvatting van de Superclásico, inclusief Argentijns zenuwencommentaar typisch Zuid-Amerikaans commentaar (Bron: YouTube)