SteamWorld Heist komt naar PS4 en Vita

Op 31 mei kunnen we SteamWorld Heist en de DLC The Outsider ook spelen op PlayStation 4 en PlayStation Vita. SteamWorld Heist draait op PlayStation 4 in full HD op 60 fps. Je kan de game nu al pre-orderen. Onze review voor de Nintendo 3DS was reeds positief en komen er dus meer pixels bij.

SteamWorld Heist is een strategische 2D turn-based shooter geïnspireerd door Xcom en Worms. Je speelt als robot-kapitein Piper die met haar team door de ruimte trekt op zoek naar water, swag en hoeden. Door het verzamelen van loot in de random gegenereerde levels speel je meer missies en robots vrij. Meer info kun je vinden in onze review.

De Zweedse studio Image & Form geeft een introductiekorting van 15% en een crossbuy. Ben je één van die mensen met een PlayStation Vita, dan krijg je die versie gratis bij je PlayStation 4-aankoop.

De pc-versie komt kort na de PlayStation-release. Daarna volgen Wii-U, Xbox One en iOS, in willekeurige volgorde. De trotse en melige medewerkers van Image & Form geven hier informatie, grafische vergelijkingen, een wedstrijd om gratis games te winnen en de launchtrailer voor SteamWorld Heist. Daaronder hebben wij tien full HD wallpaper-screenshots voor jullie.

 SteamWorld Heist HD wallpaper 1

SteamWorld Heist HD wallpaper 2

SteamWorld Heist HD wallpaper 3

SteamWorld Heist HD wallpaper 4

SteamWorld Heist HD wallpaper 5

SteamWorld Heist HD wallpaper 6

SteamWorld Heist HD wallpaper 7

SteamWorld Heist HD wallpaper 8

SteamWorld Heist HD wallpaper 9

SteamWorld Heist HD wallpaper 10