Dead or Alive Xtreme 3 te sexy voor het Westen

Er was hoop dat Dead or Alive Xtreme 3 naar het Westen zou komen, maar nu heeft een community manager van Koei Tecmo gemeld dat het niet gaat gebeuren, omdat de uitgever geen zin heeft in alle discussies die het spel zou losmaken in onze regio.

De goed bedeelde dames in het spel lopen er vrij sexy bij op het strand en blijkbaar zijn er mensen die het niet kunnen hebben en heel hard op het internet zouden gaan roepen hoe slecht het allemaal wel niet is en dat vrouwen als sekssymbolen worden gebruikt in videogames. Tja, het is wat als je jaloers bent op een stel flinke polygonen die vrouwen moeten voorstellen. De Aziaten hebben er in ieder geval minder moeite mee. Koei Tecmo heeft geen zin in de discussie en heeft aangegeven niet terug te komen op de beslissing. Vreemd genoeg zijn de meeste DLC-kostuums in bijvoorbeeld hun vechtspel Dead or Alive 5 letterlijk kort van stof en levert dat blijkbaar weinig discussie op.

Mocht je Japans niet zo goed zijn: je kunt ook de Engelstalige Aziatische versie van Dead or Alive Xtreme 3 importeren, deze is niet gecensureerd. Het spel komt in Azië in februari uit voor PlayStation 4 en PlayStation Vita.