Diddy best verdienende rapper zonder veel te rappen

Sean 'Diddy' Combs is wederom de best verdienende rapper, zo blijkt uit berekeningen van Forbes. Maar daarvoor hoeft hij op rapgebied niet bijster veel te doen.

Diddy heeft tussen juni 2014 en juni 2015 zo'n 60 miljoen dollar (54 miljoen euro) binnengeharkt. De rapper trad zelden op en bracht ook amper nieuwe muziek uit, maar verdiende een riant salaris met zijn zakelijke investeringen. Zo heeft hij aandelen in wodkamerk Ciroc en televisiestation Revolt.

Op de tweede plek in de lijst met hiphoppers staat Jay Z, die een deel van zijn inkomen van 56 miljoen dollar (50 miljoen euro) eveneens verdiende met allerlei zakelijke activiteiten buiten zijn muziekcarrière om. Drake staat op nummer drie met een jaarinkomen van 39,5 miljoen dollar (35,5 miljoen euro).

De enige vrouw in de top 10 is Nicki Minaj, die met haar inkomen van 21 miljoen dollar (19 miljoen euro) op de negende plek staat.

Diddy voert al een tijdlang de lijsten aan van Forbes; met een vermogen van zo'n 3 miljard dollar (2,7 miljoen euro) stond hij eerder dit jaar weer bovenaan de lijst van rijkste rappers. Eerder was hij bekend onder de namen Puff Daddy en P. Diddy.

Diddy wederom best verdienende rapper
Diddy best verdienende rapper zonder veel te rappen (Foto: BuzzE)