Nieuwe Nolan-film in 2017

Na het gematigde succes (in vergelijking met andere films van Christopher Nolan), zowel commercieel als de kritieken, van de laatste Nolan-creatie Interstellar, is het tijd voor een nieuw project. En dat heeft vandaag een releasedatum gekregen voor de Amerikaanse markt. Dit meldt ScreenRant.

Op 21 juli 2017 moet de film de bioscopen bereiken in de Verenigde Staten. Er is nog niets bekendgemaakt over een cast, verhaal of zelfs een tagline. Het enige wat er bekend is, is dat filmmaker Will McCrabb kon vermelden dat Nolan een eerste draft van een script deze zomer heeft afgemaakt. Dit zou dan om de 'begrijpelijke versie' gaan. 

Binnenkort zal er waarschijnlijk meer info over de film vrijgegeven worden. Tot nu toe is het enige feit dat de film het op zal moeten nemen tegen Pitch Perfect 3 and Luc Besson's Valerian and the City of a Thousand Planets. Ook de Sony/Marvel Spider-Man-reboot opent een week erna, dus er is iets meer dan 1,5 jaar voor de release al zeker dat er zeker competitie zal zijn. 

Nolan op de set van Interstellar (Foto: ScreenRant)Nolan op de set van Interstellar (Foto: ScreenRant)