Tienermeisjes kapot van breuk One Direction

Tienermeisjes die fan zijn van One Direction huilen voor de tweede keer in nog geen halfjaar tranen met tuiten. Na het vertrek van Zayn Malik, in maart, kwam afgelopen weekeinde het nieuws dat ook het overgebleven viertal er de brui aan geeft. Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson en Niall Horan gaan volgens een ingewijde van The Sun in maart van 2016 voor minstens een jaar hun eigen weg. Via social media reageerden fans verbijsterd op het nieuws.

"1D gaat uit elkaar. Is dit een grapje?!", is een vraag die veel gesteld wordt. Antwoord op die vraag krijgen de Directioners vooralsnog niet. Een woordvoerder van de boyband heeft het Amerikaanse muziekblad Billboard laten weten niet te reageren op geruchten.

Sommige fans reageren woedend op de berichten. "Ik had een goede dag, maar herinnerde me dat ik nog nooit bij een concert van 1D ben geweest. Toen hoorde ik dat ze volgend jaar uit elkaar gaan." Anderen geloven er helemaal niets van. "Iedereen kan stoppen me te taggen, want het is toch niet waar", twitterde een vrouwelijke fan. "Niemand gelooft dat 1D uit elkaar gaat, dus je hoeft ons ook niet te troosten", meent een andere. "Ik geloof pas dat 1D uit elkaar gaat als Niall stopt met golfen en Louis het me zelf komt vertellen."

Een paar fans zien er helemaal geen heil meer in. "1D gaat uit elkaar. Mijn leven is over, raak me niet meer aan."


Fans One Direction kapot van tijdelijke breuk
Fans One Direction kapot van tijdelijke breuk (Foto: BuzzE)