Blondje (39) neukt slapende minnaar

In Berlijn diende gisteren een bizarre rechtszaak. De 39-jarige Cecelia moest namelijk voorkomen omdat ze zich 's nachts had klaargereden op de kloppende roede van haar 49-jarige minnaar Thomas. Volgens laatstgenoemde had zij hem hiermee verkracht.

Thomas werd in de nacht van 25 januari 2014 ruw uit zijn slaap gewekt. Bovenop zijn stramme stroopsoldaat zat daar zijn blonde neukerdje. Zij was druk bezig te soppen op zijn piemel.

"Het deed verdomd pijn", aldus Thomas in de rechtbank. "Sinds ik ben gesteriliseerd, doet het zeer om met een vrouw te neuken. Ik was heerlijk aan het dromen, toen ik werd gewekt doordat zij bovenop mij zat. Ze is een nymfomane uit de hel!"

De vrijgezelle moeder was zich van geen kwaad bewust. "Ik had nooit gedacht dat seks mij naar de rechtbank zou brengen", vertelde ze de rechter. "Nog nooit heb ik zoveel met iemand geneukt. We deden het in de kelder, op het balkon, en niemand is ooit gewond geraakt."

De rechter sprak de vrouw dan ook vrij. Volgens de beste man, Leberecht Staupe, heeft Thomas er wel degelijk van genoten. "Seks kan gecompliceerd zijn", voegde hij eraan toe.

Nog een saillant detail: de vrouw in kwestie komt uit het Berlijnse district Neukölln. En ja, uw schrijver weet dat die Duitsers dit anders uitspreken...