'Ik genoot van mijn groepsverkrachting'

Een slachtoffer van een groepsverkrachting in Johannesburg zegt ervan te hebben genoten. De beste man werd namelijk te grazen genomen door drie geile vrouwen.

De 21-jarige man liep zondagavond rond door de Zuid-Afrikaanse metropool toen ineens een witte Toyota bij hem stopte. Hierin zaten drie vrouwen die uiteraard de weg kwijt waren. "Ineens richtte een van hen een pistool op mij en droegen ze mij op om in de auto te gaan zitten. Ik sprong direct de auto in", aldus het slachtoffer. Hierna reed de auto naar een afgelegen plek.

"De vrouw op de achterbank, van ik schat in de veertig, vertelde mij dat ik me moest uitkleden. Vervolgens trok zij haar kleren uit en dwong ze me bovenop haar te klimmen." De man neukte alsof zijn leven ervan afhing, terwijl de andere twee dames toekeken.

De seks duurde een kwartier. Over een condoom werd niet geluld. "Als ik hierover zou beginnen, zouden ze me vast doodschieten!"

Ondanks dat hij moest presteren met een pistool tegen zijn harses heeft hij er wel van genoten. "Ik dacht dat ik nooit met zo'n mooie vrouw zou mogen neuken", aldus de arme drommel. "Toch ben ik nu bang dat ze me een besmettelijke ziekte heeft gegeven." De politie van Johannesburg is dan ook naarstig op zoek naar de daders.